Home / Dold övervakning / Nya modeller i serien Spycam Pro

Nya modeller i serien Spycam Pro

Med Spycam Pro blir det riktigt enkelt att hålla koll på hemmet, vart man än är! Kamerorna är extra diskreta och går enkelt att dölja nästan vart som helst i hemmet.

Spycam PRO Power, FullHD spion-väggadapter med Wifi, H.264, Rörelsedetektion, Push-larm

Denna spännande enhet är utformad som en vanlig USB-laddare och är på så sätt riktigt enkel att gömma helt öppet i huset. Vem skulle kolla mer än en halv sekund på en väggladdare ändå?

Kameran ansluter till WiFi för internetåtkomst och kan därefter sända live-video direkt till ens Android-telefon eller iPhone. Om man aktiverar den inbyggda rörelseaktiveringen kan kameran larma till mobilen så fort den känner av rörelse, sen är det bara att ansluta och se vad som försiggår.

Sensorn är skarp och fångar video i FullHD med en vidvinkel på 90°, själva kameran är vinklad 15° uppåt för en mer överblickbar bild. Tack vare den smarta H.264-komprimeringen får man video med hög kvalitet som inte brukar för mycket mobildata.

Spycam PRO Twist, FullHD Spionkamera med 180° rotation, 5000mAh, Motion detection, Push-larm, Wifi

Spycam Pro Twist är en riktigt häftig spionkamera för hemmet, det är den absolut minsta IP-kameran med inbyggd panorering! Själva kamerahuset är dolt bakom tonad plast går att panorera i 180° direkt via mobilappen.

Kameran har även ett massivt batteri på 5000mAh för lång övervakning helt sladdfritt, och går naturligtvis även att strömförsörja med kabel för övervakning 24/7.

Spyclock PRO Time PIR, FullHD Spionväggklocka med PIR-rörelsedetektion, 4 månaders standby, Fjärrkontroll

Denna spionväggklocka är ideal för långtidsövervakning tack vare sin smarta PIR-sensor. PIR står för “Passive Infrared” och är samma teknik som använda i hemmalarm, denna teknik drar väldigt lite ström och aktiveras endast av varmblodiga saker som människor. På så sätt får man inga falsklarm och endast det viktiga sparat på video.

Denna väggklocka har en extra lång standbytid på 4 månader och levereras med en fjärrkontroll för snabb aktivering när man t.ex. går till jobbet.

Själva kameran är vinklad 15° nedåt för en bättre överblick av rummet och filmar i FullHD till ett microSD-kort.

Läs mer om alla nya kameror i serien Spycam Pro här