Home / Dold övervakning / Dolda och diskreta övervakningskameror för hemmet

Dolda och diskreta övervakningskameror för hemmet

Det är inte alltid man vill att ens övervakningskamera ska synas, och genom att gömma en IP-övervakningskamera i ett helt vanligt objekt som t.ex. en vanlig bordsklocka kan man känna sig säker vid misstanke av t.ex. stölder och att någon skulle slå sönder eller avaktivera övervakningen.

Det finns många dolda IP-kameror på marknaden och en av de mest spännande och avancerade varianterna ser ut som en helt vanlig bordsklocka, IP-kameran som är dold inuti är praktiskt taget omöjlig att upptäcka för ett otränat öga och hela enheten smälter in bland alla andra saker i hemmet.

Spionbordsklocka med FullHD, IR, och WiFi

Med denna dolda IP-kamera får du FullHD-kvalitet direkt till mobilen eller datorn via internet eller WiFi. Kameran ansluts lätt till ditt trådlösa hemmanätverk, sedan kan du använda mobilappen (eller windows-programmet) för att hålla koll på hemmet vart du än är.

Kameran har även stark IR-belysning som lyser upp hela 8 meter bort för en klar bild även när det är kolsvart!

Med ett stort batteri på hela 3000 mAh och förmåga att drivas med kabel kan du låta kameran vara igång 24/7, eller använda den fristående för specifika tillfällen.

IP-kameran har en helt svensk manual och tar bara några minuter att få igång.

Läs mer här

Wifi Powerbank Spionkamera

Ett annat bra alternativ som verkligen smälter in i hemmet är en dold IP-kamera i formen av en vanlig Powerbank.

Denna modell passar perfekt i t.ex. en bokhylla och ger en bred överblick tack vare sin breda vidvinkel på 120 grader. Enheten går även att ansluta med nätström för övervakning 24/7, och vem skulle ifrågasätta en powerbank som ligger på laddning? Tack vare det enorma batteriet på hela 4000mAh kan kameran övervaka i hela 24 timmar på en laddning.

Den dolda IP-kameran har även IR-dioder som lyser upp när det är mörkt och ansluts enkelt till ditt hemmanätverk med en app, sedan kan du enkelt övervaka hemmet vart du än är.

Läs mer här